söndag 16 december 2012

Frisyrer

Jag är fruktansvärt sugen på att göra något åt mitt hår, som bara är långt och slitet.
Jag gillar inte långt och slitet. Jag gillar korta frisyrer, eller dreadlocks.

Hade inte Mathias (och hela hans familj. :P) varit emot rakade (eller väldigt kortklippta) sidor på tjejer, så hade nog det varit mitt första val. Som ni ser på Miley Cyrus, på bilden.. sån frisyr är HETT! Snyggt som fan! Sen om det "bara" är ena sidan, eller båda, det spelar ingen roll.. snyggt som fasiken iallafall.
Men jag är sjukt sugen på dreadlocks också, och det har jag varit i flera år.. jag har bara inte haft tålamodet att spara ut mitt hår (som alltid annars har varit kortklippt). Så som på tjejen på bilden under Miley. Hennes dreads är sjuuuukt snygga! Och det vet jag att Mathias också tycker.. och det är ju faktiskt ganska viktigt att han tycker jag är snygg i håret.

Jag kommer ihåg när jag levde genom min frisyr, jäklarns! Jag har nog haft alla möjliga frisyrer; tuppkam, undercut, enkelt kort, assymetriskt, page, lugg. You name it!

Japp, detta är jag, typ 2007. Luddig bild, emo-varning och väldigt mycket smalare än vad jag är idag. Men jag minns iallafall att jag trivdes jävligt bra med den frillan. Tror att jag bara var rakad på den sidan (ja, det är rakat, men det längre håret/striporna täcker).. eller om det var båda sidorna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar