lördag 3 maj 2014

Pipen Larsson

Klockan är hundra och vi borde ha slängt oss i säng för ett par timmar sedan.. men Mathias fastnade framför Patrioten och jag har spelat Sims.
Natten till idag (igår) sov Juno som en jävla kratta.. hon var orolig och klängig och ville nog egentligen inte alls sova. Mellan 01:00 och 02:30 så låg hon mellan oss och vred sig.. till slut somnade hon, och sov till kvart i sju. Av alla mornar hon vaknar lite extra tidigt så ska hon göra det just idag?! Undrar hur det kommer sig? Att hon ibland är så himla orolig..?
Tur, som faaan, att det bara är IBLAND - kanske någon eller ett par gånger i månaden - annars hade vi gått ihjäl. Både jag och Mathias.. men mest jag. För Mathias sover oftast väldigt tungt och behöver ungefär alltid få en käftsmäll för att vakna. ;P Så mina tankar går till er som har eller har haft en unge som krånglar nattligen. Att ni klarar det?!

(Men hon var allt finaste fin inför kalaset!)

Dagen har bestått av gnäll och sovande.. och avslutades med "Hattfest" hos Bengt (svärfar) och Eva (ingift svärmor).. där hon gnällde lite till. Hoppas morgondagen blir bättre! Och att hon får sova inatt!
Håll tummarna! God natt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar