lördag 21 juli 2012

Snarkningar

Efter en lång dag ligger nu våran nykomling och snarkar i soffan bredvid Mathias. Japp, hon snarkar faktiskt.
För er som vet hur stor/hög Vilma är, så här Ester ungefär lika stor/hög.. bara snäppet grövre och myyycket tyngre. Hon har dessutom mycket mera hud än vad hon egentligen skulle behöva.. men det är det som är charmen med bulldog-hundar.

Änsålänge har hon inte gjort någonting (alltså; bajsat eller kissat) inne, bara ute. Men å andra sidan så har vi mestadels varit ute idag, så hon och Vilma fått bekanta sig med varann ordentligt. Hur rumsren (eller inte) hon egentligen är får vi la veta inatt.

Allting gick bra på vägen hem från Micke. Hon satt i mitt knä och var nyfiken på allt som flög förbi i en jäkla fart.. och vi/hon hade tur att hon inte var ett dugg åksjuk. Mest uttråkad..? Sen när vi väl kommit hit till Flen mötte vi upp mamma, pappa, mormor och lilla Vilma.. och det första hon gjorde var att skrika av ren panik när Vilma kom springandes emot henne. ;)

Imorgon bär det av till Vänersborg. Så andra halvan av "släkten" får träffa illbattingen.. och jag får lite semester. Medan Mathias jobbar. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar