måndag 4 juni 2012

Herrejäävlar

Vi var juh och tittade på lägenhet idag. Den var såååååå fin! Man kom in i en hall (finentrén) som typ "satt ihop" med det enorma vardagsrummet. Vardagsrummet hade två stora, höga fönster som släppte in sjukt mycket ljus. Självaste rummet är SKITSTORT, typ 5-6 meter åt vardera håll! Från vardagsrummet ledde en dubbeldörr in oss till ett lika stort (om inte större?) sovrum, som vi kommer att använda som spel/dator/gäst/tv-rum. Från det rummet och köket ledde två dörrar till det "minsta" rummet, vårat framtida sovrum.. som var snäppet mindre än vårat nuvarande vardagsrum! (!!!)
Köket är nyrenoverat med sprillans nya vitvaror (i rostfritt och svart) i november. Mörkt/halvmörkt träfärgade luckor och svarta bänkskivor. Från köket kom du ut i "groventrén" där vi ska ha stallkläder, hundgrejor och hundmat. Föör.. lägenheten är placerad på en hästgård, så vi (jag) har la 100 meter ner till stallet (där jag förmodligen inte gör fel om jag hjälper till ibland).. och 2 minuter till närmaste skogsväg/åker.. där man kan ha hundarna lösa.

Det enda negativa var att man inte kunde ha hundarna lösa på gården, p.g.a. andra hundar och en katt. Men det är petitesser! HELT SJUKT FINT!

När våra framtida sova-över-gäster vaknar och sätter sig upp i sängen är det första dom kommer se genom fönstret en hästhage. Huset ligger liksom i en skogsglänta. Helt ute på landet! Men ändå högst tio minuters gångväg till närmaste matbutik!
Garage ingick, vilket ger oss chansen att (när vi har sparat och har råd) köpa våran beachbuggy som vi planerar inom nåt år eller två..

Stället är för bra för att vara sant. Faktiskt! Förmodligen kommer grannarna vara helt störda eller nåt! För nåt måste juh vara fel? Allt kan inte vara så bra! Dom hade till och med studsmatta, som jag ska fråga om jag får låna ibland! Oj oj oj! Himmel och pannkaka!

3 kommentarer:

  1. Vad härligt att ni verkar hittat något som ni kommer trivas med :) det låter helt underbart ! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ÄR helt underbart! :D Du kommer (LÄTT) få se bilder i september/oktober.. när vi kommit någotsånär i ordning. :)

      Radera
    2. Det ser jag fram emot :)

      Radera