måndag 18 februari 2013

Måndag igen

Igår, när klockan var strax innan arton på kvällen så kom Mathias utfarandes ur skithuset; kolla, den här då?, sa han och visade en blocketannons på sin mobil. En Brio-barnvagn från 2009-2010, välvårdad. Tusen spänn.. i Göteborg. Vi kom överens om och skrev ner några frågor och ringde sedan numret som visades. Mycket fint skick, lufthjul, dock inga tillbehör (som skötväska, regnskydd o.s.v.), svart och grå/silver. Så vi åkte direkt. Bara sådär.
Fan vad impulsigt det här vart då!, sa jag i bilen på E45:an. "Jafan, men det är kul! Och för tusen spänn!", flinade Mathias. Dock flinade han inte lika mycket när vi fick åka runt i stan inne i Göteborg (eller utkanten, men fortfarande med mycket trafik). Hur fan kan man välja att ha bil när man bor i en storstad?! Sjukt nervöst var det iallafall, och massa bilar. Enkelriktat hit och dit och skyltar upp och ner! Herregud..
Iallafall, vi tittade och knölade med vagnen ett tag och slog till. Och tillbehören som "inte fanns" var ett insektsnät och ett parasoll! Nöjd blivande mamma som egentligen tyckte budgeten på barnvagn skulle ligga på HÖGST tretusen, men betalade endast tusen. Kap, klipp, fynd! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar