fredag 15 mars 2013

Bostäder

Vi har en lägenhet på gång! Vi har alltså garanterat boende! På bottenvåningen! Lyx!
Sandra från Grafiten ringde igår och berättade att dom som var och tittade på lägenheten före oss hade tackat nej. Så om vi fortfarande ville ha den så är lägenheten vår!

Dock var jag och Hannes på visningen av dom andra två lägenheterna idag, dom var också najs! Som fan, faktiskt. Men SMÅ! Fräscha vita tapeter, nya golv, nytt kök och badrum.
Men som sagt så var hallen i största laget och det som skulle bli gästrum var jättelitet! Skulle bara få plats en säng och ett nattygsbord, typ. Kanske en stol också.
"Master bedroom" var ju större. Men i minsta laget det med.. vår hundraåttio centimeter breda säng skulle lätt få plats. Samma med två nattygsbord. Men spjälsäng och hundsängar.. njaa. Det skulle bli jättetrångt!
Vardagsrummet var stort, men ändå litet. Soffan hade fått plats! Samma med tv, och någon möbel till. Sen hade det varit knökat!
Köket var skitnajs! Separat kyl och frys, gråa bänkskivor, vita luckor. Modernt och fräscht! Ljust! Köksbordet hade lätt fått plats. Samma med vitrinskåpet.
Badrummet.. det var stort. Men inte så stort som jag hade trott. Vi hade hoppats på att både torkställning och skötbord hade fått plats därinne, men det skulle dom nog inte göra. Isåfall hade det blivit trångt!
Det som var hundra procent najs med lägenheten var uteplatsen! En gräsplätt på 5x6 meter med staket, ungefär! Och det var la det som var bättre med denna lägenheten.. jämfört med den vi "har fått" (som bara ligger på bottenvåningen, och har en plattlagd uteplats utan staket).

Mathias kommer hem om en stund, så då ska vi diskutera lite. Jag och Hannes ska visa bilder och berätta.. så ska vi komma överens om hur vi ska göra efter det.
Men jag röstar för och tror att vi bestämmer oss för den vi "fått". Samma med Mathias, faktiskt.. men vi får se som sagt!

Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar