onsdag 6 mars 2013

Orolig

Vi var ju och tittade på lägenheten igår. Vi älskade den, båda två! Fyra rum och kök (vi trodde det var en trea), varav två mindre rum.. med en gräsplätt och ett litet trädäck på uteplatsen. Helt fucking awesome. Jaa.. så bra så att man nästan kunde börja böla på plats!
Vi ringde direkt (när vi satt oss i bilen) och tackade ja och frågade samtidigt hur stor chans vi hade att få'n. Vi hade inte mest ködagar av dom som var och tittade (mah, mah, maaaaawh), men Mathias tycker ändå att jag är negativ som inte tror vi får lägenheten. "Det kanske bara var vi som gillade den?", "dom andra kanske inte gillade att det var 4 rum istället för 3 som det stod i beskrivningen!", "Vi har ju fortfarande en chans på'n, håll tummarna!". 
Jag försöker alltid tänka positivt.. oftast går det inte alls. :P Men det var tungt att få veta att vi låg "i mitten" av dom som var där, i ködagar. Vi kanske helt plötsligt inte hade så stor chans som vi först trodde..?

BAH! Jag håller la tummarna iallafall! Hoppet är ju inte ute än, bara lite förminskat!
Och vi har ju anmält intresse på 4 andra lägenheter med uteplats/liten trädgård, så vi får la hoppas på dom istället! Även fast jag hoppas på den vi tittade på igår allra mest! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar