söndag 17 mars 2013

Superduperhelgen

Fredagen; vid cirka tjugotvå på kvällen dök Mallans Ford (Fikus) upp på infarten till Bergahästen/Sandgärdet. Bilen var fylld med tre fnittriga tjejer som var där för att hälsa på mig! Det blev kramkalas när samtliga klivit ut bilen (och knäppt igen byxorna, haha). Så jävla härligt att se Mallan, Carro och Alme igen. Det var alldeles för länge sen sist.
Iallafall, vi knallade in och vi gick ett varv runt lägenheten, så dom fick se hur jag bodde, vart dom skulle få sova och vart man gjorde sina "nödigheter". Sen dukade vi fram chips, grönsaker och dip. Klockan halv tre på morgonen kom vi överens om att det nog var dags att runda av.. så vi skulle orka med morgondagen.
Lördagen; vi vaknade runt åtta på morgonen och värmde baguetter i ugnen och åt s.k. "lyxfrukost". Vi babblade på som vi alltid brukar göra! Efter frukosten så drog vi iväg och tittade på Vargöns två vattenfall (både Hannes och Mathias brukar ruska på huvudena och tycka; dom är la inget speciellt?), vilket var rätt populärt; "Åååh, aaaah!". Hundarna fick springa av sig lite och vi tjejer fick lite frisk luft. Haha, såfort jag råkade halka till på någon isfläck eller snubbla på en rot så var det tre par händer som for fram och skulle fånga upp mig (och magen).
Efter vattenfallen så åkte vi till Tygladan där tjejerna blev helt till sig (det finns även en massa prylar/kläder där, inte bara tyg) och shoppade loss. Jag var tydligen en dålig människa som tagit med dom dit. ;) För mycket pengar som gick åt, sas det.
Sen åkte vi ett varv i Vänersborg (och visade lägenheten där vi ska bo) för att sen åka hemåt och dumpa av hundarna hos Mathias.. och byta bil.. sen; mot Överby!
På Överby lunchade vi och sen gick vi och kikade i affärer och provade kläder för att sedan ta en fika och avsluta med att köpa grejer till tacos!
Väl hemma så satte vi oss i soffan och babblade (ännu mer) och vilade fötterna efter timmarna på Överby. Därefter skickade vi iväg Mathias (och Hannes) och lagade till tacosen, käkade den, satte oss i soffan, babblade lite till, spelade Bezzerwizzer och Trivial Pursuit (stavas?) och babblade lite till.
Klockan tre bestämde vi oss för att ge oss för dagen..
Söndagen; Carro och jag vaknade vid sju och kunde inte somna om. Så vi satt och babblade i soffan i väntan på att klockan skulle bli lite mer. Vid åtta gick vi ut med hundarna och fixade sedan frukosten, väckte dom andra tjejerna och käkade. Efter frukosten så satte vi oss i soffan och snackade lite mer skit.. dom fick gissa kön, födelsedatum, längd och vikt på ungen. Vi pratade lite till.. och sen lite till.
Mathias väckte vi vid tolv, fixade ordning tacosresterna från lördagen och lunchade. Sen var det allt dags för brewdarna att åka hemåt. :( Efter kramar och farväl slockande jag i soffan..

Det är fruktansvärt tråkigt att helgerna ska gå så jävla fort! Vips och den är över!
Men det var guld värt att få träffa dom, få prata tjejiska och bara få vara jag! TACK som FAN!
Nu längtar jag till nästa helg, då mamma och pappa kommer och hälsar på. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar